LessenFit Actief


Fit Actief bestaat uit bewegen op muziek gevolgd door spierversterkende oefeningen waaronder BBB (billen, buik, benen). Fit worden en blijven staan centraal bij deze afwisselende lessen waarbij ieder op haar eigen niveau mee kan doen.

Tijdens de lessen wordt o.a. gebruik gemaakt van dumbells, dynabands, zumba sticks en body balls.


Fit Actief wordt gegeven op:

dinsdag           8.45-9.35 uur

     9.45-10.35 uur

woensdag   10.00-10.50 uur


Fit op en naast de stoel


Fit op en naast de stoel is een sportieve les waarin bewegen "rondom de stoel" centraal staat. Op de maat van de muziek komen alle spiergroepen wekelijks aan de beurt.

Bij Fit op en naast de stoel worden geen oefeningen op de fitnessmat gedaan.


Fit op en naast de stoel wordt gegeven op:

donderdag     9.00-9.50 uurLessen van Actief Delden


I.v.m. de Corona maatregelen vinden tot aan de zomervakantie alle lessen van Actief plaats op het schoolplein van de voormalige basisschool de Toonladder tegenover de sporthal.

Keertje mee doen? Dat Mag. Neem daarvoor even contact op via info@actiefdelden.nl


De vereniging Actief Delden verzorgt op verschillende niveaus sportieve lessen waarin o.a. beweging op muziek, fit worden en blijven en spierversterkende oefeningen centraal staan.

Het lesprogramma is zeer afwisselend en omvat o.a. circuit, steps, zumba, tai bo, walking aerobic, maar ook oefeningen met de dyna band, gewichtjes, zumba sticks en body balls.

De lessen staan onder leiding van sportinstructrices Antoinette Veldhuis en Ingrid Beukers en worden wekelijks gegeven in de bovenzaal van sporthal De Reiger.


In de vakantie worden er geen lessen gegeven. De vakanties zijn (m.u.v. de zomervakantie)  in principe gelijk aan die van de basisscholen in Delden.


De contributie bij Actief Delden bedraagt slechts € 25 per kwartaal

(€ 8.35 per maand) en wordt automatisch geincasseerd.

Nieuwe leden sporten het eerste kwartaal gratis!


Kom vrijblijvend een keer meedoen!

ACTIEF DELDEN


Copyright © All Rights Reserved

foto's Ben Schonewille